20 років з любов'ю до Вас!
Доставка квітів по всьому світу
+380 (352) 52 53 57, +380 (97) 058 95 94 пн-пт: 8.00-20.00, нд: 8.00-18.00
Сьогодні: Субота, 20 Квітня 2024    Іменини святкують: Данило

Галереї

Новини

19.05.2008

З 15 до 17 квітня 2008 року у Міжнародному Виставковому Центрі (м. Київ) пройшла третя міжнародна виставка квітів” Flowers & HorTech 2008.”

 Великі міжнародні виставки завжди свято, а міжнародна виставка квітів – як подорож у казку. Тисячі троянд навколо стилізованого будиночка на стенді „Асканія Флора” вхід-арка із орхідей, бугенвілей та лілій – так починається експозиція фірми „Камелія”, вази з альстремерією у ріст людини на стенді однієї з голландських фірм . Така квіткова розкіш може бути лише у мріях... або на виставці.

З 15 до 17 квітня 2008 року у Міжнародному Виставковому Центрі (м. Київ) пройшла третя міжнародна виставка квітів” Flowers & HorTech 2008.”

 Близько 150 компаній з 15 країн світу взяли участь у цьому справді красивому дійстві. Відрадно відмітити, що серед них були такі всесвітньо відомі фірми, як Rosen Tantau, W.Kordes Sohne, MEILLAND INTERNATIONAL та багато інших. Розкішні експозиції представили постійні учасники – Плантпол-Україна, Інтерфлора Україна, Асканія Флора, Камелія...

Наша фірма вперше приймала участь у виставці.

Взяти участь у такій виставці - престижно, але і дуже відповідально. Готувалися довго. Представили іриси і хвойні рослини - продукцію, у яку вкладено більше десяти років праці.

Найяскравішим елементом стенду було слайд-шоу ірисової колекції. Яскраві величезні квіти змінювали одна одну на плазмовому екрані, викликаючи захоплення відвідувачів. Швидко розійшлися каталоги ірисів, зроблені нові замовлення, з’явилися нові клієнти.

Виставка закінчилася, та робота продовжується. Скоро розквітнуть іриси, велика частина з яких створена у нас. Підростають нові види і сорти хвойних рослин, поповнюючи і так не маленьку колекцію. Завдяки новим партнерам, з якими познайомила виставка, отримали нові розкішні сорти клематисів, хост, лілій.

Багато вражень, спогадів, але найціннішим є спілкування з однодумцями – людьми, які щиро і віддано захоплені вирощуванням квітів, розвитком квіткового бізнесу на Україні, людьми, котрі працюють на те, щоб наша родюча країна перетворилася на казковий сад.

Користуючись нагодою, хочемо подякувати організаторам цього квіткового шоу – шоу краси за запрошення прийняти участь у ньому. Отже, до нових зустрічей у світі квітів!