20 років з любов'ю до Вас!
Доставка квітів по всьому світу
+380 (352) 52 53 57, +380 (97) 058 95 94 пн-пт: 8.00-20.00, нд: 8.00-18.00
Сьогодні: П'ятниця, 29 Березня 2024

Галереї

Новини

19.07.2008

1 рік в он-лайні

Пройшов рік існування нашого cалону в он-лайні. Термін невеликий, але за цей час ми зробили все можливе, щоб розповісти про наш сайт людям і зробити його зручною альтернативою відвідування нашого салону вживу.

Офіційною датою відкриття сайту є 25 липня 2007 року, проте робота над ним почалась ще восени 2006-го року. Ця сфера діяльності для салону квітів, котрий існує вже 14 років, є досить новою. Тому до роботи підійшли з усією відповідальністю. Найперше з чого почалась робота – це фото для сайту (Авт.: всі вони зроблені нашим професійним фотохудожником Ростиславом Крамаром). Також потрібно було продумати структуру, підібрати продукцію для сайту, підготувати інформацію про неї. Розробка самого сайту також відбувалась в декілька етапів - ми змінювали дизайн, вдосконалювали структуру. Та незважаючи на всі труднощі, сайт було відкрито. Але робота над ним не припинялась. Постійно поповнювались розділи продуктів, додавались нові статті. З жовтня вирішили започаткувати «теми місяця» – розміщати на першій сторінці щомісяця нову обкладинку та статтю про рослину, що квітне в даний період. Першою темою була стаття про жоржини. Поява кожної нової статті супроводжується електронною розсилкою новин.

Далі ми зайнялись рекламою сайту в періодичних виданнях Тернополя, зареєстрували його в пошукових системах Інтернету, а також розмістили посилання на сайтах партнерів. Це дало певний результат. Для відслідковування статистики відвідувань сайту ( з жовтня 2007 року ), використовуємо Google Analytics - це велика система статистики, що дає змогу аналізувати кількість відвідувачів, час перебування їх на сайті, з яких вони країн, міст, тощо. Аналітичне дослідження дозволяє оцінити ефективність роботи сайту та потреб наших відвідувачів.

Загальна статистика Google Analytics
За 9 місяців:

5 506 відвідувачів з 93 країн світу
4 051 відвідувач з 41 міста України
Середній перебування час на сайті 03:23хв
67.25% нових відвідувачів

Десятка країн-лідерів відвідувань:

Україна
Росія
США
Німеччина
Польща
Індія
Великобританія
Молдова
Латвія
Канада

За останній місяць

886 відвідувачів з 59 країн Світу
620 відвідувачів з 35 міст України
Середній час перебування на сайті 04:33хв

 


 

Десятка країн-лідерів відвідувань за останній місяць:

Україна
Росія
США
Індія
Німеччина
Канада
Польща
Великобританія
Казахстан
Болгарія

Серед наших відвідувачів є такі екзотичні країни:
 
Нікарагуа, Ємен, Перу, Еквадор, Сінгапур, Саудівська Аравія, Індія та інші

Одразу ж після нашого виходу в Інтернет, ми отримали перше замовлення на доставку квітів. Було дуже приємно, що з перших днів сайт почав працювати! Але ми не зупиняємось на досягнутому, постійно оновлюємо наш сайт, щоб він був цікавим та корисним для Вас, наші дорогі відвідувачі.

В наших найближчих планах: можливість оплати замовлень на сайті картками Visa та Master Card, нові статті про рослини, події квіткової індустрії, новинки світової селекції.

Нам лише рік, але наша подальша доля пов`язана безумовно з Вами. Дякуємо Вам і до нових зустрічей!…